Vi har krossat varandra.

Du kan sitta still
när hela världen snurrar runt vårt bord
men det är nått som inte stämmer
det är nått som bara sliter och drar

du är som du är
men jag blir tragisk i ditt sällskap
men det får stå för mig
för hela världen verkar älska dig

och jag kan inte se dig i ögonen
längre

Du och jag vi har krossat varandra
vi talar inte längre samma språk
vi följt vägarna tillbaka i olika spår

Våra viljor är mer än bara ord
och orden är starkare än betydelsen
våra tankar skiftar i olika färger igen

allting blir åter grått
men i din värld lever regnbågens färger
jag har tagit stegen tillbaka
och du har hittat mod att bli hel

livet likt en parodi
av en melankolisk sorglig konstnärssjäl
tur att sanningen är större än så
man blir mörkrädd när man ser sig om

och jag kan inte se dig i ögonen
längre


Uppdateringarnas uppdatering!

Ptja, eller nått sånt XD

Helgen i sthlm var helt awesome! Passade på att hälsa på Stefan och Molle och käka lite med dom innan jag drog hem på söndagen! det var nice!
På nått sätt känns det bra att umgås med Stefan igen.. skumt.. men så länge jag mår bra så ska jag eg inte bry mig :)

Veckan i sig har varit tokseg, har inte gjort så mycket.. Peter kom hit i onsdagsnatt och pillade mig i håret och kolla på walk the line! så jävla skön människa att umgås med, avslappnat och lugnt liksom! :D

Igår kom mina nya läsglasögon som jag fick beställa gratis från lensway! är riktigt nöjd! och jag ser faktiskt vad som står på datorn utan att jag behöver anstränga mig! :P bildbevis på detta så klart ;)

Ev blir det kryssning den 30:e också.. jag ska typ på.. ehh, ska vi kalla det dejt? lär bli intressant, behöver fan komma iväg litegrann! :D


Nej, nu blir det en dusch! sen göra sig iordning för lite bio med Cissi!  det blir så klart Harry P i 3D :)

Puss och kram så länge ^^






Helg äventyr.

Nu har jag vänt tillbaka dygnet ganska bra iaf inför helgen!
idag blir det lugnt, kanske nån kall öl och film med syrran.
Imorgon blir det sthlm! ska hem till Gustav och dricka lite öl och umgås! ska bli as kul, eftersom vi ställt in så många grr, och nu äntligen blir det av! :)
Har saknat honom en smula nu när vi nästan inte pratat nått eller träffats :/ så detta kan inte bli annat än bra! :D

Nu blir det lite matlagning! :)


Nattliv

Ögonen går i kors!

Nu har jag verkligen råka vänt på dygnet! Blev en lika spontan natt i natt, IGEN! det är fan inte nyttigt!
Vid 01.00 så kröp det i benen på mig, och jag var verkligen tvungen att gå ut och gå! det resulterade i 2 timmars promenad sammanlagt!
Dock svängde jag förbi Erik på makrillen och gjorde en nattvisit innan jag fortsatte min promenad.
Vid 3 tiden när jag var på väg hem hörde Peter av sig (Uppsala killen) och han var ute och snurra, så det resulterade i att han kom över och inte åkte hem förns vid 07.30! inte mej emot, tiden går fort när man umgås med härliga människor :)

Men nu har jag levt nattliv i 2 dagar! måste få lite ordning nu! Peter lovade att han ska komma tidigare nästa gång ^^ Så att inte vi båda vrider till dygnet helt och hållet!


I helgen blir det nog äventyr! men det får bli ett annat inlägg!


NU ska den här tjejen krypa ner i sängen och sova!!



dåligt/bra skit!

Dom senaste dagarna har varit dom mest turbulenta på länge, jag har verkligen INTE mått bra..
Att utesluta en person ur mitt liv som har kommit att betyda så sjukt mycket är svårare än jag någonsin kunnat ana, och jag kommer sakna honom otroligt mycket!
Men detta var det bästa, iaf för mig. jag måste gå vidare med mitt liv, utan att det finns risk för att bli sårad el bitter, ingen kompis relation mår bra av det.. jag skulle inte inte ha varit någon bra kompis.
Jag byggde nog upp en uppfattning att denna personen tyckte om mig mer än vad han eg gjorde, jag kände mig dock väldigt speciell när jag umgicks med honom, han fick mig att känna mig värdefull, och det var nog det jag föll för.

Hur som helst var detta det bästa, det har jag fått bekräftat av så många vänner nu, att mitt beslut var ett klokt och genomtänkt beslut som gynnar mig.

Jag kommer aldrig glömma honom och han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! <3


Trots detta elende med att mista en vän så har dom två senaste dagarna känts ovanligt bra.. jag känner mig en smula befriad på nått konstigt sätt, en lättnad att jag endå tog ett beslut som kändes bra efteråt. Jag är verkligen inte bra på att ta beslut och stå upp för mig själv och mitt välmående, men att jag gjorde det har fått mig att må jävligt bra! jag litade på min instinkt och följde den, och mår bra.



Ok, men till lite roligare uppdatering då! Som alla vet så är spontanitet mitt andra namn.. och framförhållning existerar inte! XD
Satt och pratade helt random med en kille från uppsala som jag snackat med lite löst då och då. en trevlig prick för övrigt!
Jag hade en fruktansvärd mensvärk igår.. alltså jag menar verkligen FRUKTANSVÄRD! det var vidrigt! gjorde så jävla ont.. och inte hade jag några smärtstillande hemma heller! detta kom vi in på och beklagade mig som satan!
Då sätter sig den söta jäveln i bilen och åker hit bara för att lämna värktabletter till mig!! HUR gulligt var inte det liksom!? klockan var dessutom typ 2 på natten och jag kunde inte sova på grund av värken!
Han kom iaf hit och gav mig värktabletter och tog en kopp kaffe och så satt vi och snacka skit. massa trevligt! Lite hårpill av den bästa sorten blev det också! no more, no less :)

Det var en sån där härligt spontan kväll/natt och dessutom blev jag av med mensvärken!
Jag behövde verkligen lite uppmuntran också!

Nu ska jag ta och sova en timme el två, för blev bara 2 timmars sömn inatt för jag skulle upp och tvätta kl 07 XD
Bjuder dock på lite bilder från veckan som var ^^ 

Hej så länge!


Haha! det är jag och slitz brudarna!! Älskar färgen på min nya bikini!






Jordgubbar och vin hos Kenny och David :)






The angry boob monster!






The end

Jag vill skrika så högt att hela min hals går sönder, jag vill slita av mig håret och stampa i marken det hårdaste jag bara kan, jag vill slita ut mitt hjärta och trasa sönder det som om det vore en ful teckning jag en gång tecknade, jag vill springa det fortaste jag kan tills benen går av, jag vill slå i en vägg tills alla mina ben i handen är brutna..... jag vill bara lägga mig i sängen och gråta..

Nått så jävla simpelt, nått som jag eg bara ska pissa på och gå vidare, gör så jävla ont.
Jag är arg, ledsen, besviken...
Jag vill ge mig själv en redig jävla käftsmäll, sparka mig det hårdaste jag kan i ärslet... Jag kan inte ens förklara hur det känns på insidan... jag kan verkligen inte.. för alla ord och meningar känns aldeles för jävla små, allt är för smått!

Trött på allt jävla... tänk posetivt, tänk si, tänk så.... låt mig vara fucking förkrossad! låt mig vara ledsen, låt mig ha ont! låt mig gråta!
Krama mig, trösta mig, men peppa mig för fan inte!
Jag orkar inte vara den starka hela tiden! jag orkar inte lägga på happyface bara för att allt ska bli lättare för andra.

Jag är den minsta, mest patetiska människan på jorden just nu, totalt värdelös och inte bra till ett skit.
självömkan? nej inte ett jävla dugg, bara sanningen... den där jävla sanningen...

Alla andra är så bra på att prata sanning så varför ska inte jag?


Sanningen... den är nog mer uppenbar än någonsin tidigare... min sanning.
stoppa mig i munnen tugga och spotta ut mig igen... thats me!

Hur kan du få mig att känna mig så värdelös? när du inte ens säger det? hur kan du få mig att känna mig som den mest äckliga personen på hela planeten, när du inte ens säger det? Hur kan DU få mig att gråta när du inte ens ber mig om det? Varför fäller jag tårar för dig? för att INGENTING kommer bli som jag hoppats? ingenting som fanns planerat kommer bli som jag tänkt?

Jag måste tydligen lära mig, att om något verkar vara för bra för att vara sant, så ÄR det garanterat det också.. INGA undantag.

Hur ska jag NÅGONSIN kunna lita på någon? jag kan ju för fan inte ens lita på mig själv?! Jag kan inte ens berätta hur jag känner! bara att jag inte vill leva mitt liv... att mitt liv känns så jävla onödigt och överskattat... att jag eg inte har ett skit kvar att leva för när jag inte ens känner mig själv... när jag blivit någon som jag inte själv vet vem det är? en trasig människa.. så trasig i insidan att inte ens alla kirurger el hjärnkrynklare i hela världen skulle kunna laga det.

Det gör så ont att jag inte kan andas, så ont att tårarna inte ens verkar vilja ta slut? dom brukar ju det efter ett tag, men nej... inte nu.. dom tar inte slut... percis som en fysiska smärtan i mellangärdet som gör att jag inte ens kan ta ett ljupt andetag utan att vrida mig av smärta...

jag är ju tydligen någonting som man bara kan slänga bort när man använt det klart.. utan någon eg eftertanke... värdelös, patetisk, äcklig och otroligt korkad som går på samma nit om och om igen.



Snälla, jag vill verkligen bara dö nu... jag vill inte mer... jag har gjort mitt och kan verkligen inte tillföra nått mer.


RSS 2.0