Knaaaaas helg

Mycket händer i min värld...

Trotts att min lilla Bamse-bus inte är helt 100 % bra så har jag haft en super helg faktiskt!
Fredagen spenderade jag med familjen, det blev tacos vilket är AWESOME!

Lördagen bjöd på fylla i sthlm, eller ja.. berusning iaf! :P Jag och Mr K hade en riktigt trevlig kväll! Öl och körslaget is the shit!
Resten av helgen (alltså, både söndag och måndag, jo för att måndag är numera inräknad som helgdag för mig) tog vi det bara lugnt, kolla på film, käka pizza och en jäkla massa soff/säng häng :)

Alltså.. Mr K måste vara den awesome-aste människan ever!
Han är en av FÅ människor jag känner mig avslappnad med, och jag vet inte riktigt varför, det är bara naturligt…
Jag gillar verkligen att bara kunna vara, utan att egentligen behöva tänka på vad jag säger el gör, för det spelar ingen roll för Mr K fattar endå… utan att jag behöver säga nått eller förklara, och det är en jävligt skön känsla!
Det må vara komplicerat… men det klickar och känns bra... riktigt bra faktiskt, vilket är huvudsaken ^^

Jag ser fram emot sommaren, och alla äventyr som väntar! <3


Just ja.. *harkel* Här kommer ditt diplom som jag lovade dig mr K! ;)




Alla min tankar till.....

Bamse!


I am big and proud

Ibland tröttnar jag verkligen på människor, människor i allmänhet! Människor med åsikter om allt och alla som alltid ska vara så jävla snabba med att påpeka det också.
Människor som tycker synd om sig själva… visst, det kan vi alla... men det finns gränser!

Jag blir grymt irriterad på folkgrupper som målar ut sig själv som offer… som t.ex. vi tjockisar... alltså om man vantrivs så jävla mycket med sig själv och mår så dåligt... banta då, gör någonting ÅT det!? JAG trivs som SATAN med mig själv och jag skulle inte byta min kropp mot den snyggaste smalaste kroppen på jorden! DOCK kanske en frisk kropp... Men formen: rund, behåller jag mer än gärna :)

Det folk inte fattar är att allting sitter i huvudet.... inte på kroppen.. Tycker man att man är ful och känner sig som ett offer, då är det väl klart som fan att det syns på utsidan också... och DET mina vänner, är det mest oattraktiva som finns! Inte att du har en valk på magen eller gäddhäng!

Den som har kommit på att stora tjejer ska har svårare att få killar är nog ute och cyklar... jag har ALDRIG haft svårt att få killar.... ALDRIG! Snarare tvärtom!
Så jag förstår verkligen inte varför många tjockisar går runt och tycker synd om sig själva? Fan, be fucking proud eller banta!



Ja, nu har JAG fått ur mig lite åsikter! SKÖNT! ^^
Imorgon väntas läkarbesök igen, på onsdag tvätt dag …
I helgen vankas äventyr! Föromdligen blir det en tur till sthlm och umgås med Gustav!
dricka en massa bärs och ha skoj! :D

Nu ska Fia med ALLA sina valkar och skavanker dra sig mot sovrummet och få lite skönhetssömn!






The best damn Fia i can be!

Min dag började med att jag blev väckt och blev på SJUKT dåligt humör… men det har sina förklaringar..

Jag tror att om man bara lär sig själv att acceptera sig själv och sin situation så blir allt mycket lättare. Många saker KAN man inte ändra på, och då är det jävligt dumt att klandra sig själv, även fast det är svårt och man då och då sitter och självömkar ibland, så måste man komma tillbaka relativt snabbt till tänket att vi faktiskt inte KAN påverka ALLT som händer omkring oss.

Mitt fokus just nu är att MÅ BRA! Må bra enda ner i tårna! Vilket resulterar i att jag bara vill ha människor som får mig att må bra runt omkring mig. Alla andra håller jag på avstånd, för jag orkar inga fler intriger och bråk faktiskt, och sen jag kapade en massa människor från mitt liv har det blivit betydligt mindre av sånt, vilket är SJUKT skönt!
det kanske sticker i ögonen på folk, But that's their problem...


Sicken tur jag har! En lyckans ost är vad jag är!


En skön tanke...


The last time..

Ännu en urladdning, fan också, jag som lovat mig själv att inte få någon mer, och speciellt inte pga. dej!

Fattar inte hur du kan komma åt mig, och såra mig som du gör... Jag fattar verkligen inte?!  Trotts att jag byggt upp värsta försvarsmuren och faktiskt ÄR stolt över mig själv, så lyckas du på något sätt!

Det är som att du har en inbyggd "fia mår bra"-radar, och tänker nu ska vi förstöra lite..

Förut kanske jag tog åt mig mer, än vad jag gör idag, för jag är inte samma människa som förut!
Jag är så mycket starkare än förut, ändå vet du vad du ska trycka på för knappar för att få mig totalt förstörd!
Jag lovade mig själv för länge sen att du aldrig mer ska få mig att gråta... ändå lyckas du! Denna gång med massa glåpord och kränkningar…

Sitter med en dunkande huvudvärk nu och känner mig sjukt sårad... tänk att du aldrig lyckas förstå mig, tänk att du alltid lyckas vrida till allt.
Var längesen jag grät som jag gjorde idag... MYCKET länge sen!

Samtidigt blir jag arg på mig själv att jag tillåter mig att ta åt mig av dina ord, att jag ens BRYR mig om dina ord… För EGNETLIGEN gör jag inte det... inte ett skit faktiskt.. Du har liksom bränt dina broar för länge sen och du kan faktiskt inte skada mig med dina lögner och velande längre, men glåporden kommer åt mig på nått konstigt sätt...

Idag orkar jag inget mer faktiskt, så nu går jag och drar täcket över huvudet och hoppas på att dina kränkningar och dumma ord är ute ur mitt huvud imorgon!


Grattis min vän!

Jag vill bara önska min allra bästa vän ett stort grattis! både till en ny ålder och ett nytt jobb!
You ROCK dude!!






Awesöööme Fredag!

Ptja, rubriken säger väl en HEL del!
Blev spontan inbjuden av min kusin Sanna, som kanske är lite mer som en lill syrra än som en kusse kanske ;)
Det blev 2 rätters middag som Sanna gjorde utomordentligt bra!!
Jag har ju fått någon jävla dille på sparris av någon konstig anledning? :O Så förrätten var ju HELT klart i min smak ;)


Sparris med parmaskinka, MIN FAVVO! <3


Potatisklytor med timjan, Lövbiff och västerbotten kräm! Mumma!

Träffade även på Fannie på stationen så det slutade med att hon kom och parta loss med oss också, det kanske blev liiiiiiiite mycket dricka för den damen! men för fan, fyller man 18 för 4:e gången så kunde inte utgången bli annan ;)
Det blev en RIKTIGT bra kväll iaf, kul att se Sanna full för en gångs skull, dock är jag lite besviken över att jag inte fick se den afrikanska dansen :( Men lite skändande av bilar och "ta mig bakifrån, Dude" blev det iaf!



Oj, glömde och säga att vi var hetast i hela stan? ;)


Fina Sanna! <3 (med fina Fannie som kikar fram i bakgrunden :P )


Mee :)


Snygglo Sanna!


Eleganta Fannie!







RSS 2.0